Key Figures
in 6 key facts

graphic 1

Wij focussen onze 100% op finance. Voor jou de beste garantie op een bureau dat helemaal op jouw level zit. 

graphic 2

Wij werken voor boekhoudkantoren en bedrijven. Maar alleen voor die bedrijven die begrijpen dat finance een sleutelafdeling is.

graphic 3

Wij werken voor kandidaten die nu al een key figure zijn binnen hun vakgebied zijn. Of minstens de ambitie hebben om uit te groeien tot een sleutelfiguur.

graphic 4

Ons netwerk behoort tot de beste van België. En elke dag weer werken we keihard om dat zo te houden. De beste kandidaten én de beste opportuniteiten bij de mooiste bedrijven.

graphic 5

Onze headhunters hebben één voor één hun strepen verdiend binnen finance recruitment. De meesten werkten zelfs binnen een finance rol. We weten dus waarover we praten.

graphic 6

Kwaliteit, geen kwantiteit. Nooit het telefoontje te veel. Nooit een resem jobaanbiedingen. Maar wél die ene opportuniteit die perfect bij u past.

"Experts in finance zijn dé key figures binnen een onderneming. Zij hebben de sleutel in handen om elk bedrijf sterker te maken."
Bright Obeng
Founder Key Figures

Our Key Figures

Key Figures Finance headhunting Bright Obeng
Bright Obeng
Founder
Screenshot 2023 11 06 164841
Alec De Cleyn
Manager
Screenshot 2023 10 06 134308
Matias Perez Dutry
Headhunter
Screenshot 2024 01 04 102618
Evelynn Ronsmans
Headhunter
graphic 1

1 rode draad

We werken voor heel uiteenlopende bedrijven. Van ambitieuze kmo’s tot de grote multinationals. Accounting firms, productiebedrijven, consultancy, bouwfirma’s…

Vanuit Turnhout zijn we actief over heel Vlaanderen.  

Met als rode draad dat deze bedrijven hun finance-afdeling naar waarde weten te schatten. Dat ze beseffen dat deze afdeling de sleutels in handen heeft om hun bedrijf te doen groeien. Dat dit de sleutelpersonen zijn om hun ambities waar te maken.

Die ambitie willen we uiteraard ook voelen bij onze kandidaten: één voor één doorgewinterde seniors en hongerige juniors. 

De besten in hun vak – of met minstens de ambitie om dat te worden. Om uit te groeien tot een key figure binnen hun bedrijf.

42 podcasts…
and counting

In onze podcast schuiven we aan tafel met key figures binnen finance. Om te praten over één bepaald thema binnen onze sector. Wij selecteerden voor jou enkele van onze best beluisterde afleveringen.

Joery Lauwers

Co-founder Watchtower