All-in
op finance

Finance evolueert snel. Net daarom focussen wij ons 100% op deze sector. Die focus maakt het verschil tussen meelopen en voorop lopen. Tussen een oppervlakkige babbel of een gesprek dat naar de kern gaat. En tussen een mooie kans of een echté opportuniteit.

100 illustration 1

Unlock opportunities

Wij unlocken carriére-kansen. 

Bij ons krijg je toegang tot de beste opportuniteiten bij de meest interessante bedrijven. Uiteraard bij boekhoudkantoren, maar ook bij ondernemingen in heel uiteenlopende sectoren. 

Wij reiken je mogelijkheden aan die je niet vindt op de standaard job boards. En brengen je in contact met de bedrijven die jou perfect naar waarde weten te schatten.

Wij unlocken kansen voor de bedrijven voor wie we werken. 

Omdat we voor hen de key figures vinden die hun onderneming naar het volgende niveau kunnen brengen. 

Professionals met de juiste skills en persoonlijkheid om die belangrijke sleutelposities in te vullen. Waarvan wij 100% weten dat ze impact kunnen maken.

We unlock opportunities voor onze eigen headhunters.

Omdat we willen uitgroeien tot dé referentie binnen onze sector. We doen er alles aan om ons team zo sterk mogelijk te maken. 

Zodat jij iemand tegenover je krijgt die op jouw niveau zit. Die weet wat er leeft in de markt. En die weet in welke richting finance evolueert.

123 1

Simpel als 1 2 3

Onze belofte is simpel: wij willen de beste recruitment partner zijn waarmee je al samenwerkte. 

Want uiteraard heb jij als sterke finance professional keuze te over. Wij willen het bureau zijn dat jou begrijpt. Dat perfect kan inschatten welke opportuniteit voor jou écht de moeite waard is. En waarvan je weet dat ze hun metier door en door kennen.

42 podcasts…
and counting

In onze podcast schuiven we aan tafel met key figures binnen finance. Om te praten over één bepaald thema binnen onze sector. Wij selecteerden voor jou enkele van onze best beluisterde afleveringen.

Johan Dhaeseleer

Expert effectiviteit