Waarom wij geloven in een focus op
finance

Waarom wij geloven dat finance een profit driver is, en geen cost center!

Finance professionals zijn geen gangmakers! Ze blijven liever op de achtergrond om een organisatie structuren aan te reiken, zodat de directie een gepaste strategie kan implementeren en uitrollen.

 

Voor Key Figures zijn processen cruciale bouwstenen binnen organisaties, omdat hierdoor de voorspelbaarheid toeneemt. En die voorspelbaarheid is kritisch voor elke organisatie, ongeacht haar grootte, sector en complexiteit.

 

Wanneer een bedrijf een duidelijke strategie heeft, kan finance mee helpen de juiste cockpit te bepalen om de bestemming te bereiken. Welke kerncijfers moeten dagelijks, wekelijks, maandelijks, driemaandelijks of jaarlijks gemonitord worden?

Key figures, Key Processen en Key Mensen

Want meten is weten! En als je meet, dan kan je verbeteren. Finance mensen moeten geen targets opstellen, maar kunnen vanuit het middenveld wel sturing geven aan heel wat kritische bedrijfsprocessen om medewerkers te laten scoren.

 

Dankzij onze eigen jarenlange werkervaring in finance weten we zeer goed welke bouwstenen een managementteam nodig heeft om de juiste beslissingen te nemen. Het gaat steeds om drie essentiële factoren: key figures, key processes en key people!

Oprichter Key Figures Recruitment

Bright Obeng, ex-Senior Business Controller met bijna 15 jaar ervaring binnen finance, is de bezieler en managing partner van Key Figures Recruitment.

Vanuit verschillende rollen als accountant, auditor, finance controller, business manager, consultant en senior business controller heeft Bright geleerd dat key figures en processen van groot belang zijn in alle organisaties, ongeacht hun grootte en complexiteit. Deze kennis, gecombineerd met een groot empathisch vermogen, zorgt ervoor dat Bright de ideale gesprekspartner is voor CFO’s, Finance Directors, hr-managers en finance professionals die een recruitment specialist als sparring partner willen met kennis van zaken in Finance.

Bright is ook host van de Key Figures Podcast, waarin hij wekelijks met een finance kapitein van gedachten wisselt over finance, key figures en processen om de strategie van ondernemingen te ondersteunen.

Vanuit haar kantoren in Turnhout focust het team van Key Figures Recruitment volop op finance recruitment in België.

Join the winning team!

We groeien, dankzij onze focus op finance recruitment en sterke kennis van finance. Finance kapiteins voelen meteen dat we recruitment op een unieke manier aanpakken, met resultaat.

Ben jij een ervaren recruiter die graag in een nieuwe omgeving wilt verder groeien?

De koffie staat klaar voor een babbeltje, geheel confidentieel.

Stuur een mail naar bright@keyfigures.be voor een vrijblijvend gesprek.

Tot binnenkort?