Waarom samenwerken met ons?

Over de managing partners

Bright Obeng en Dan Alexander zijn managing partners van Key Figures. Beide partners hebben een ruime professionele ervaring in hun vakdomeinen naast een sterke recruitment- en headhuntingervaring.

Bright Obeng

Bright is een ex-senior finance professional met 15 jaar ervaring in finance & controlling. Tijdens zijn loopbaan was hij aan de slag voor zowel middelgrote als grote ondernemingen. Bright heeft een masterdiploma in finance en is alumnus van Seth Godin’s alt-MBA.

Dan Alexander

Met 15 jaar ervaring in sales, meer dan 10 jaar ervaring in recrutering en een diploma in engineering heeft Dan tijdens zijn carrière diverse functies vervuld, zowel in grote multinationals als groeiende start-ups. De voorbije 5 jaar wordt hij wereldwijd beschouwd als één van de beste executive search trainers. Dan verzorgt de individuele training van alle Key Figures-recruiters.

Sectorspecialisten

Samen met Bright en Dan heeft elke recruiter binnen Key Figures een ruime werk- en recruitmentervaring. Je kan er dus op rekenen dat we jouw business door en door kennen.