We vinden jouw sterke key figures!

 

 

Finance

Finance is niet langer een kostenplaats, maar levert winst op! Het runnen van een winstgevend bedrijf met een goed beheerde cashflow en risico’s vereist sterke financiële professionals.

Omdat we veel praktijk- en managementervaring hebben binnen finance, begrijpen we wat jouw winstbepalende factoren zijn.

Wij vinden voor jou de juiste professionals om jouw financiële organisatie in goede banen te leiden.

 

 

 

 

Sales & Marketing

Een efficiënte “sales & marketing-uitvoering” is cruciaal om sterke resultaten te behalen.

Binnen jouw bedrijf zijn er geen “key figures” belangrijker dan omzet en winst. Daarom heb je scherpe Sales & Marketing-professionals nodig die jouw topline aansturen.

Wij vinden voor jou uitzonderlijk talent, van sales executives tot c-level!

Engineering

Wat kost één minuut downtime jouw bedrijf? En wat kost één teruggeroepen product jouw merk?

De ingenieurs binnen jouw bedrijf leveren een essentiële bijdragen aan jouw waardeketen.

Wij brengen je in contact met onze beste ingenieurstalenten, zodat jouw projecten op tijd, binnen het budget en binnen de specificaties worden opgeleverd.

Wij begrijpen precies
wie u nodig heeft

Rekruteringsproces

 

Dankzij onze jarenlange professionele ervaring binnen finance, sales & marketing en engineering, kunnen we snel en kwalitief jouw organisatie helpen. In de zoektocht naar toptalent binnen onze vakgebieden zorgt Key Figures trouwens steeds voor een rekruteringsproces op maat van de klant, van kmo tot multinational.

 

Ons rekruteringsproces bestaat steeds uit zeven stappen, volledig aangepast aan de noden van jouw organisatie:

 

  1. We starten met een uitgebreid intakegesprek, waarbij we samen nagaan wat de identiteit van jouw organisatie is, waar jouw noden liggen en welke key figures en processen belangrijk zijn om de uitgestippelde doelstellingen te behalen.
  2. Daarna starten we de zoektocht naar de geschikte professional die past in jouw organisatie en de juiste persoonlijkheid heeft om jouw doelen te helpen bereiken. Dit gebeurt via ons eigen netwerk van finance professionals die vooraf grondig gescreend Daarnaast publiceren we onze jobs op gespecialiseerde jobboards en LinkedIn.
  3. Binnen een termijn van vier weken – en meestal sneller voor permanente functies – stellen we je een shortlist voor.  Voor tijdelijke opdrachten bieden we binnen 72 uur een oplossing aan, dankzij ons zeer uitgebreid netwerk van interim-managementspecialisten.
  4. We ontzorgen jouw organisatie in de planning van de interviews, virtueel of fysiek, op jouw kantoor of bij ons. Tijdens dit interviewproces kun je uiteraard steeds op de nodige discretie
  5. Wil je een assessment voor een specifieke kandidaat? Dan schakelen we onze onafhankelijke partners in voor een wetenschappelijk gefundeerd assessmentproces. Dit vormt een blauwdruk voor de verdere begeleiding van de professional binnen jouw organisatie.
  6. Afsluiting contract en onboarding. Als rekruteringspartner helpen we je om een gepast en haalbaar financieel voorstel te formuleren voor de professional. Daarnaast faciliteren we voor jou de exit van de kandidaat tot hij of zij bij jou aan de slag gaat.
  7. Follow up: na de opstart, en tot en met een jaar na indiensttreding, volgen we regelmatig de kandidaat en jezelf op om te horen hoe de samenwerking verloopt.

Laten we
kennismaken

Laat uw e-mailadres achter en
we nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf u in op ons
volgende webinar

Hier bij Key Figures houden we de vinger aan de pols in finance, sales & marketing en engineering. Dat doen we door experten aan het woord te laten in onze webinars. Wilt u er de volgende keer bij zijn?

Momenteel niets weer te geven.