Ben jij de "key figure" met expertise finance, sales & marketing of finance?

Laat ons een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken om jouw huidige rol en takenpakket naar een hoger niveau te tillen!

Onze klanten zijn ondernemingen van wereldklasse en marktleider in hun niche. Wij faciliteren vertrouwelijke gesprekken tussen deze bedrijven en uitzonderlijke talenten binnen finance, sales & marketing en engineering.

Ben je klaar om jouw niveau een boost te geven en jouw toekomst te verbeteren?

Wij begrijpen
wat u wilt

Je weet als geen ander met welke ingrijpende veranderingen binnen jouw vakgebied; finance, sales & marketing of engineering,  de komende jaren geconfronteerd zal worden. Bovendien besef je dat door de toenemende digitalisering steeds meer verwacht wordt binnen jouw vakgebied.

 

Wil je graag met een ervaren rekruteringsspecialist sparren over jouw toekomst als finance, sales & marketing of engineering professional? Of ben je klaar voor een nieuw verhaal en wil je graag samenwerken met een rekruteerder die echt jouw taal spreekt?

 

Key Figures gelooft in processen om jou te ondersteunen, en daarom werken op jouw maat, ondersteund door een vijfstappenproces:

 

  1. Kennismakingsgesprek: we maken graag tijd vrij om jou als professional in jouw vak beter te leren kennen. Dit kennismakingsgesprek kan virtueel of fysiek plaatsvinden, bij ons op kantoor of op een locatie naar keuze.
  2. Afstemming verwachtingen: Key Figures werkt steeds op maat van de professional. Daarom willen we belangrijke vragen goed met je afstemmen. Wat wil je bereiken tijdens jouw loopbaan? In welk type organisatie wil je graag aan de slag gaan, en in welke regio? Welke burning platforms wil je aanpakken? Wat zijn jouw verwachtingen op het vlak van verloning? Op deze en andere vragen zoeken en vinden we samen een antwoord.
  3. Wijze van communicatie: jij kiest hoe we met je communiceren wanneer we een mooie opportuniteit voor je ontdekken: e-mail, telefoon, videocall, face-to-face-gesprek,…
  4. Opportuniteiten voorstellen: soms biedt een opportuniteit zich aan, maar past de timing niet binnen jouw planning. Geen nood: we blijven met jou in contact om te weten hoe jouw wensen en noden veranderen. Op basis daarvan kunnen we je in de toekomst relevante opportuniteiten voorstellen.
  5. Begeleiding doorheen het rekruteringsproces: naast finance, sales & marketing en engineering is Key Figures ook goed thuis in rekrutering en hr. We begeleiden je doorheen het rekruteringsproces via een duidelijke omschrijving van de opportuniteit, review van jouw cv, voorbereidend gesprek voor elk interview en opbouwende feedback achteraf. Zelfs na aanvaarding van het voorstel geven we je tips en tricks hoe je met jouw huidige werkgever moet omgaan, wat je moet doen bij een tegenbod en hoe je op een elegante manier afscheid neemt van jouw werkgever. Nooit bruggen opblazen!

Laten we
kennismaken

Laat uw e-mailadres achter en
we nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf u in op ons
volgende webinar

Hier bij Key Figures houden we de vinger aan de pols in finance, sales & marketing en engineering. Dat doen we door experten aan het woord te laten in onze webinars. Wilt u er de volgende keer bij zijn?

Momenteel niets weer te geven.